Основен изпълнител на доставките: ЕКОНТ

Доставката на поръчаните стоки от kamexko.com/magazin се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес. Когато изберете стоки чрез интерфейса на магазина, можете веднага да проверите цената за доставка директно на техния уебсайт: https://www.econt.com/services/courier-services

Стойност на доставката:

Важно! Цената за доставката се определя отделно от цената на стоките, като се доплаща на куриера в момента на получаване на поръчаната стока. Стойността на разходите за доставка се договарят съобразено с ценорасписа за извършване на услугите за транспорт на ЕКОНТ за България.

Можете да ги видите на следния адрес:

kamexko-information-delivery-Ekont
https://www.econt.com/services/shipment-price

Разбира се при нужда или желание на клиента, също може да се прати с Български Пощи или Спиди. Но информация на цените можем да потвърдим само след запитване при тях.

Приемане на поръчки: ВСЕКИ ДЕН

Поръчките се обработват веднага, но само в работно време от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17:00 ч.. Така поръчки, направени след 17,00 часа или в почивните дни се обработват на следващия първи работен ден.

Срок на доставка: 2 до 5 дни

След заплащане на Вашата поръчка или потвърждаване на наложения платеж стоките ще бъдат доставени на територията на Република България в срок е от два до пет работни дни в зависимост от условията за доставка на ЕКОНТ.

Адрес за доставка: ДОМАШЕН или до ОФИС на Еконт

Можете да заявите да получите своята пратка в офис на Еконт или до удобен за Вас адрес. Ако имате регистрация в сайта ни, тази информация ще излиза винаги по подразбиране, както сте я въвели при регистрацията си или както я коригирате в профила си. Можете да я коригирате и преди финализиране на всяка една поръчка

За допълнителни въпроси, молим свържете се с нас, за да ги обсъдим!

 

Нека Ви бъдем полезни с

Килими Реклама Счетоводство Риболовен Магазин

Ние сме семейна фирма. Предоставяме разнообразни услуги в помощ на Вашия бизнес. Също помагаме за Вашият отдих и спокойствие у дома или в природата! Научете повече:

"КАМЕКС-КО" съществува като събирателно дружество от 4ти февруари 1991г.

Благодарим Ви, че сте при нас.